Românii care se pretind atei nu vor mai primi zile libere cu ocazia sărbătorilor creştine

După ce foarte mulţi români s-au revoltat pe Facebook, bloguri şi alte locuri din internet împotriva orânduielilor Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhia a anunţat că a ajuns la un acord cu Guvernul României pentru eliminarea zilelor libere pentru atei. “Dacă tot nu cred în poveştile noastre, cu sfinţi, oameni care învie şi super-eroi, ce rost au să mai primească liber? Să stea la muncă, să le dea Nietzsche zile libere”, a anunţat purtătorul de cuvânt al BOR.

Astfel, creştinii cu loc de muncă vor fi verificaţi în timeline-ul de la Facebook şi, dacă au pretins vreodată că sunt atei, că ei nu cred în fantasmagoriile bisericeşti, nu vor mai primi liber de Paşti, Rusalii, Adormirea Maicii Domnului, Sf. Andrei sau Crăciun. “Sigur, vor putea să-şi ia liber din zilele de concediu. Vor mai primi o zi liberă de ziua de naştere a lui Nietzsche şi una de ziua lui Darwin”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Pe de altă parte, românii care fac indigestie de la prea multă mâncare băgată în ei de Paşti sau de Crăciun nu vor mai fi trataţi la urgenţă, cu medicamente, ci la biserică, cu nişte tămâie şi rugăciuni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 mai 2013 10:05

Alte articole

Vezi mai mult