Vestea că Sorin Roșca Stănescu va face pușcărie a umplut de bucurie inimile a milioane de români, nu doar a colegilor de presă. Cu toate acestea, mulți au rămas cu un gust amar: jurnalistul Bogdan Chirieac este încă în libertate.

chirieac.JPG
„Să-l vezi pe Chirieac liber la televizor, cum are el opinii despre oprimarea presei, e ca și cum l-ai vedea pe Adrian Năstase purtător de cuvânt la Ministerul Justiției”, a declarat un jurnalist în timp ce primea pe sub ușă o anchetă gata făcută, la plic, s-o publice în ziar.

Specialiștii în legislație spun că Bogdan Chirieac este pregătit pentru a face niște pușcărie strașnică, întrucât are o rudă foarte bună la afaceri cu statul, bani mulți și legături mai strânse cu lumea politică decât mulți politicieni. „Sunt senatori care nu au acces la șpagă și contracte cu statul așa cum are Chireac”, a declarat redactorul șef de la DCNews.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 08.10.2014 14:49 Politic

National Cinematografic