O zi începută cu mult optimism s-a terminat cu o mare dezamăgire pentru milioane de români. În așteptarea unei decizii finale în procesul lui Dragnea, românii au cărat după ei sticle de șampanie la birou, în caz că s-ar fi dat  o sentință așteptată de toți oamenii decenți.

nea_costel_moet_chandon.jpg ”Le-am cărat degeaba, mama ei de amânare! Și-am și cărat cinci sticle, c-am zis că poate sunt colegi care uită să aducă și să se bucure și ei. Iar acum, în loc să stau să desfac șampanie după șampanie, mă uit în gol pe site-urile de știri și nu mai am chef de nimic. Aia e, mai am o speranță pentru luna viitoare, deși extrem de mică”, oftează un român dezamăgit de soluția de azi.

Sunt și cazuri în care sticlele de șampanie de la birou sunt de ordinul zecilor. ”Păi eu am șampanie adusă pentru ziua când e condamnat Iliescu, pentru când revin Udrea și Mazare în țară ca să-și execute pedepsele, ba chiar și una pentru când ajunge Dinamo în Champions League. Le tot adun, deși e clar că n-o să le desfac niciodată”, se plânge un ghinionist al sorții.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 15.04.2019 15:13 Politic

National Cinematografic