Românii, dezamăgiți că și-au cărat degeaba șampania la muncă: ”Mama ei de amânare!”

O zi începută cu mult optimism s-a terminat cu o mare dezamăgire pentru milioane de români. În așteptarea unei decizii finale în procesul lui Dragnea, românii au cărat după ei sticle de șampanie la birou, în caz că s-ar fi dat  o sentință așteptată de toți oamenii decenți.

”Le-am cărat degeaba, mama ei de amânare! Și-am și cărat cinci sticle, c-am zis că poate sunt colegi care uită să aducă și să se bucure și ei. Iar acum, în loc să stau să desfac șampanie după șampanie, mă uit în gol pe site-urile de știri și nu mai am chef de nimic. Aia e, mai am o speranță pentru luna viitoare, deși extrem de mică”, oftează un român dezamăgit de soluția de azi.

Sunt și cazuri în care sticlele de șampanie de la birou sunt de ordinul zecilor. ”Păi eu am șampanie adusă pentru ziua când e condamnat Iliescu, pentru când revin Udrea și Mazare în țară ca să-și execute pedepsele, ba chiar și una pentru când ajunge Dinamo în Champions League. Le tot adun, deși e clar că n-o să le desfac niciodată”, se plânge un ghinionist al sorții.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
15 aprilie 2019 16:13
Citește mai mult despre: Dragnea sampanie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult