Românii care pleacă în străinătate chiar îşi pierd, treptat, toate tradiţiile şi obiceiurile! O dovadă în acest sens o constituie chiar alegerile prezidenţiale de zilele trecute, care nu au fost marcate de niciun incident tradiţional românesc.

faracozi_diaspora.jpg
"Am observat alegerile într-o secţie din Germania. Cu tristeţe vă anunţ că românii de acolo n-au avut nici coadă, nici bătaie, nici scandal, nici bălăcăreală, nici poale în cap, nici tăiere de porc, nici înţepare cu furca, nici găini scăpate din ţarc, nici explozie de cazan de ţuică. Tare mă tem că copiii şi nepoţii lor nici măcar n-au să mai ştie să înjure în româneşte", spune Marcu Anton, scandalagiu din Giurgiu.

"Ministerul Culturii, Externele, de ce nu face nimeni nimic? Măcar la numărătoarea voturilor să le trimitem nişte beţivi violenţi, ceva", adaugă un alt beţiv violent.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 11.11.2019 19:01 Politic

National Cinematografic