Românii din Spania au început să trimită căpşuni acasă, că dacă trimit bani îi fură PSD-ul

Încă o lovitură la bugetul ştabilor din PSD! Potrivit reprezentanţilor Poştei, tot mai mulţi români aflaţi la muncă în Spania preferă să le trimită rudelor rămase acasă lăzi cu căpşuni, castraveţi sau ce mai culeg ei pe acolo – pe scurt, orice, numai să nu le trimită bani.

Explicaţia e simplă: în timp ce fructele şi legumele sunt gustoase, hrănitoare, şi merg direct în stomac, sumele de bani ajungeau inevitabil în buzunarele prietenilor lui Dragnea.

„Dacă-i trimit bunicului 100 de euro, cel puţin jumate ajung la stat prin tot felul de taxe şi accize. De acolo, sub formă de şpăgi, ajung la cineva din PSD. Restul? Restul ajung direct la cineva din PSD, sub formă de şpăgi”, spune Manuel Toma, căpşunar. „Mai bine-i trimit o caserolă cinstită de căpşuni, poate să le mănânce ca atare sau să facă dulceaţă, prăjituri, borş, tocană, pomana căpşunului şi aşa mai departe.”

Destinatarii căpşunilor s-au declarat foarte mulţumiţi şi şi-au rugat neamurile din Spania să le trimită data viitoare şi o fântână de ciocolată sau măcar un tub de frişcă.

Scris de Vasile
9 noiembrie 2017 14:11
Citește mai mult despre: bani capsuni PSD spania

Alte articole

Vezi mai mult