Românii ies în stradă pentru a protesta că ieri n-au primit mult-aşteptatul cutremur devastator!

Proteste imense în toată ţara după ce cutremurul de ieri seară s-a dovedit o enormă dezamăgire! Sute de mii de oameni au ieşit în Piaţa Universităţii, Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii sau Piaţa Matei Corvin pentru a cere demiterea celor responsabili de această gafă care, spun manifestanţii, a umplut paharul nemulţumirilor faţă de actuala clasă politică. Mulţi spun chiar că erau atât de siguri că vine cutremurul devastator încât nici n-au mai cumpărat cadouri de 8 Martie, ceea ce i-a pus într-o situaţie extrem de jenantă.

“A ieşit domnul Mărmureanu şi ne-a promis 7 grade”, strigă, indignată, o studentă din Braşov, “vrem să le vedem! N-au fost nici jumătate din gradele promise şi alea sau dat toate în Capitală, ca de obicei! Când o să fie băgată în seamă şi provincia? N-am mai văzut un reporter de dezastre de ani de zile şi la noi, sub Tâmpa.”

Nici bucureştenii nu sunt însă mulţumiţi şi cer capul lui Mărmureanu. “3,4 grade e absolut jenant pentru o capitală europeană, asta e pur şi simplu bătaia de joc a politicienilor de care ne-am săturat”, spune un protestatar. “Ni s-a spus că oricând poate avea loc cutremurul devastator, ne-am săturat de promisiuni deşarte! Vrem să vedem căzând nişte blocuri, până atunci nu plecăm din Piaţa Universităţii!”

Scris de TNR
8 martie 2012 14:03

Alte articole

Vezi mai mult