Românii, nemulţumiţi că Băsescu s-a întors de la Bruxelles fără găleţi, ulei şi făină

Deşi în urma negocierilor de la Bruxelles România a primit cu 6 miliarde de Euro în plus faţă de perioada anterioară, românii sunt nemulţumiţi că Băsescu s-a întors fără găleţi, ulei, sau făină.

„Nu aşa se negociază. Să întrebe domnul preşedinte cum am negociat noi aici în comună, la ultimele alegeri. Am primit pufoaică, 3 litri de ulei, 5 kg de făină, câte o găleată. Unii au primit şi câte 50 de lei, ca să voteze”, susţine Robert Acrişor, cetăţean din mediul rural.

Prestaţia preşedintelui este aspru criticată şi de către politicieni: „Nu ştie cum se pune problema la UE. Probabil s-a dus cu mâna goală, n-a dus şi el măcar nişte vânat, un bax de ţigări. Altfel ai intrare la Comisia Europeană”, declară europarlamentarul Adrian Severin.

Românii sunt nemulţumiţi şi de faptul că preşedintele n-a solicitat nici măcar câte o pungă de făină de cap de locuitor, argumentând că „banii vin şi se duc”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 februarie 2013 18:02

Alte articole

Vezi mai mult