Românii nu sunt primiți în Schengen pentru că vom zice ”Mulțumim pentru Accept!”

Conspirațiile erau adevărate! Surse de la Bruxelles confirmă că România nu e primită în spațiul Schengen pentru că liderii europeni se tem să nu se trezească în inbox cu felicitarea plină de pisici și floricele, pe care scrie ”Mulțumim pentru Accept!”.

”Decizia acceptării României a tot fost amânată. În 2011, când trebuia să fim primiți, Angela Merkel a primit un gif cu câteva ore înainte de aderare. Era un gif cu o pisicuță cu tricolor în lăbuțe, care zicea Mulțumim pentru Accept. Atunci cancelarul german a realizat că românii nu sunt pregătiți”, spune Decebal Popescu, europarlamentar.

Există și un alt precedent. În 2004, când am fost primiți în NATO, ministrul de externe a trimis un ”Mulțumim pentru Accept” la toată lista de contacte, prin funcția Send to all, deconspirând sute de agenți de informații. Este motivul pentru care premierul olandez a declarat din nou că Olanda nu vrea portul Constanța în schimbul aderării României, ci vrea pur și simplu să nu mai trimitem gifuri cu Mulțumim pentru Accept pentru orice rahat: ”Îi reamintesc președintelui Iohannis că mi-a trimis acel gif imediat după ce m-a adăugat la prieteni pe Facebook. Este inadmisibil”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 iulie 2021 11:55
Citește mai mult despre: gif pisică Schengen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult