Românii se feresc să plece în concediu: ”Poate nimerim unde e Ponta și ne stricăm vacanța”

De când Victor Ponta și-a luat concediu, agențiile de turism nu au mai vândut nici măcar o vacanță. Motivele sunt evidente: pentru că nimeni nu știe unde își face concediul Victor Ponta, există riscul ca orice vacanță să devină un coșmar: să ajungi unde e Ponta și să-i vezi fața zilnic.

”Urmează primul weekend din acest an în care nu plec nicăieri”, spune un împătimit al turismului. ”Nu vreau să risc absolut nimic, oricât de mici ar fi șansele să dau peste Victor Ponta. Plus că, cu el plecat, mă simt oricum ca într-o vacanță. Sper ca Ponta să stea cât mai mult timp plecat, cu siguranță nu-i duce nimeni dorul.”

Din același motiv, acest week-end este primul din an în care absolut nici o firmă nu organizează un teambuilding pentru angajați. ”Ideea unui teambuilding este ca lumea să se relaxeze, nu să se enerveze. Deși, pentru unii corporatiști, poate n-ar fi o idee rea să se trezească cu Ponta în față. Înjurându-l, s-ar descărca de frustrări și ura față de șefi”, sune reputatul psiholog Decebal Popescu.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19, pe Prima TV.

Scris de Calin
21 noiembrie 2014 12:11

Alte articole

Vezi mai mult