Românii strâng bani ca să-i cumpere lui Iohannis un elicopter la fel ca cel din Iran

Mobilizare civică impresionantă în România, unde cetățenii au deschis un cont și strâng donații ca să poată să-i cumpere președintelui Iohannis un elicopter similar cu cel cu care s-a prăbușit președintele Iranului.

Trecând peste micile probleme tehnice, românii vor ca și președintele lor să dispună de cele mai performante elicoptere. Românii care strâng banii au de gând să le propună iranienilor să le vândă chiar unul dintre celelalte elicoptere din convoiul cu care președintele iranian se întorcea din Azerbaijan.

Ca să fie siguri că președintele se va bucura de elicopter, inițiatorii strângerii de fonduri vor pune deoparte o sumă consistentă și pentru kerosen. Din nou, o inițiativă surprinzătoare, spun analiștii politici, pentru că toată lumea credea că românii îl detestă pe Iohannis.

”Se vede încă o dată că sondajele sunt mincinoase. E evident că românii îl apreciază foarte mult pe Iohannis, din moment ce iau din puținul pe care îl câștigă și donează ca să-i facă cadou un elicopter. Înseamnă că sunt false aceste idei cum că ar fi un trădător, o putoare, o rușine națională”, spune Decebal Popescu, antropolog.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 mai 2024 14:30
Citește mai mult despre: iohannis Iran

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult