Răsturnare teribilă de situație! Fratele cunoscutului interlop Mircea Băsescu, un om care lua banii cu valiza de la țigani și era atât de mafiot încât avea tupeul să le dea și țeapă, care a băgat la pușcărie clanul lui Bercea Mondialul și a fost suspectat de trafic cu arme, ei bine, fratele acestui om, este și el anchetat de DNA pentru spălare de bani în formă continuată și mită. 

traian_si_mircea_basescu_2.jpg

Vestea i-a șocat pe români care acum nu mai au încredere în nimeni și nimic. „Tot timpul se spune, să nu judeci toată familia după un singur om dar, uite, câteodată se adeverește. Păi când Mircea făcea afaceri cu interlopii ziceam că, de, o fi el mărul stricat. Dar nu, uite, e în familie, și pe amărâtul ăsta l-a cuprins pofta de mânării”, a declarat un român profund dezamăgit de situația din țară. 

Fratele teribilului mafiot Mircea Băsescu a fost până nu demult un bugetar oarecare care a lucrat toată viața lui numai la stat. El este numit Traian de cei care îl cunosc îndeaproape și tot aceștia sunt cei care mărturisesc că părea un tip de treabă, jovial, mereu pus pe glume, poate un pic cam bețiv. „Dom'le, eu până să aud asta despre el singurul păcat pe care i-l știam e că i se cam scurg ochii după femei, în special blonde”, a povestit un vecin. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 20.04.2016 15:33 Politic

National Cinematografic