Românii, uimiți că fratele intelopului Mircea Băsescu, Traian, a luat și el bani negri

Răsturnare teribilă de situație! Fratele cunoscutului interlop Mircea Băsescu, un om care lua banii cu valiza de la țigani și era atât de mafiot încât avea tupeul să le dea și țeapă, care a băgat la pușcărie clanul lui Bercea Mondialul și a fost suspectat de trafic cu arme, ei bine, fratele acestui om, este și el anchetat de DNA pentru spălare de bani în formă continuată și mită.

Vestea i-a șocat pe români care acum nu mai au încredere în nimeni și nimic. „Tot timpul se spune, să nu judeci toată familia după un singur om dar, uite, câteodată se adeverește. Păi când Mircea făcea afaceri cu interlopii ziceam că, de, o fi el mărul stricat. Dar nu, uite, e în familie, și pe amărâtul ăsta l-a cuprins pofta de mânării”, a declarat un român profund dezamăgit de situația din țară.

Fratele teribilului mafiot Mircea Băsescu a fost până nu demult un bugetar oarecare care a lucrat toată viața lui numai la stat. El este numit Traian de cei care îl cunosc îndeaproape și tot aceștia sunt cei care mărturisesc că părea un tip de treabă, jovial, mereu pus pe glume, poate un pic cam bețiv. „Dom’le, eu până să aud asta despre el singurul păcat pe care i-l știam e că i se cam scurg ochii după femei, în special blonde”, a povestit un vecin.

Scris de Ef
20 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: Basescu interlopi Mircea Basescu

Alte articole

Vezi mai mult