Românii vor să trăiască sănătos: ”Renunţăm la pâine, numai să-l vedem pe Liviu Dragnea cu cătuşe”

Multe diete promit minuni pentru siluetă, dar iată, fără să vrea, președintele PSD a propus o dietă și mai miraculoasă. Se știe că pâine favorizează îngrășarea iar recent românii au aflat că, dacă nu mănâncă pâine Dragnea ar putea fi plimbat cu cătușe de la DNA la Tribunal și invers. „Românii trebuie să se hotărască dacă în loc de-o pâine mai bună preferă cătușe”, a declarat Liviu Dragnea în ușa DNA-ului iar răspunsul românilor a fost uimitor.

„Se spune că dacă renunți la pâine și alte produse făinoase vei avea un tonus muscular crescut. Dar, dacă renunți la pâine și și-l vezi pe Liviu Dragnea cu cătușe vei avea energie și optimimsm luni întregi. Alte efecte, documentate deja, sunt că îți crește speranța de viață cu 8 ani, pericolul de furt din buzunar cu 12% și șansa de riduri cu 54%”, a explicat un medic nutriționist.

Specialiștii în fitness spun că foarte importantă este și mișcarea, așa că un drum până la sediul din Kiseleff al PSD, unde să râzi cu gura până la urechi de tristețea oamenilor care intră și ies din clădire este ca și cum ai alerga două maratoane.

Scris de Ef
13 iunie 2016 18:06
Citește mai mult despre: catuse drangea

Alte articole

Vezi mai mult