Românul care a respectat toate regulile din pandemie, scos la o pizza de Arafat

Cel mai cuminte român! Marian Coltea, din Berceni, a fost scos aseară la pizza de secretarul de stat Raed Arafat, pentru că a respectat toate restricțiile. Arafat i-a permis lui Marian inclusiv să aleagă ce pizza să mănânce: o quattro stagioni, dar fără sos. ”Sos primești data viitoare, dar doar dacă te vaccinezi”, i-a spus Raed Arafat.

Cei doi s-au desfătat cu pizza într-un local pe care scria mare la intrare: ”Această unitate funcționează fără autorizație de incendiu”. În timpul cinei Raed Arafat i-a spus: ”Nu-mi dai și mie o bucată de pizza?”, după care i-a mâncat mai mult de jumătate, cu sos pe care și l-a comandat separat, că el a fost vaccinat la esențiali.

După pizza, Raed Arafat a fumat și o țigară înăuntru, spunând că de fapt localul e o terasă, cu toate că era complet închis: ”Este legal, am discutat și în INSP, și în DSU și în CNSU”, i-a spus Arafat.

”Vezi, dacă ai stat cuminte și ai respectat, răsplata a venit. Dacă vei continua așa, peste șase luni vei putea merge la munte fără să te amendeze nimeni, cu condiția să ai la tine certificatul de anticorpi și declarația pe proprie răspundere”, i-a spus prietenosul Arafat.

Palid, emaciat și anemic, cu mușchii atrofiați și ochii înfundați în orbite de la Netflix și depresie, Marian nu a ieșit din casă din 16 martie 2020, nici măcar în vara anului trecut când toată lumea era la mare sau în Grecia și până acum a plătit 2.000 euro doar pe taxe la curieri, dar a salvat cel puțin o viață: pe a lui.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 aprilie 2021 12:57
Citește mai mult despre: arafat pizza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult