Comisia Europeană a respins candidatura Rovanei Plumb la funcţia de comisar european pe transporturi, după proba practică. Rovana nu a fost în stare să parcheze lateral o maşină, dar a fost depunctată şi pentru că s-a machiat în timpul probei.rovana_picata_parcare.jpg

“Doamna Plumb a primit un task simplu, să parcheze lateral. Dânsa a parcat strâmb şi pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult nu comentăm”, ar fi spus şefa Comisiei Europene.

Problemele Rovanei au început când s-a prezentat cu pantofi cu tocuri de 12 cm la proba practică şi nu a fost lăsată să conducă desculţă: “Eu am învăţat să conduc pe tractor, ăştia de Bruxelles habar n-au ce înseamnă utilaj greu, zdrenţele dreacu’”, ar fi spus Rovana.

Membrii comisiei de examinare mai spun că nu e deloc ok ca un candidat la funcţia de comisar european să se scarpine inghinal în timpul probei şi nici să-şi sufle mucii pe geamul maşinii spre ceilalţi participanţi la trafic, cum a făcut Rovana.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 26.09.2019 16:35 Politic

National Cinematografic