Rusia acuză R. Moldova c-a furat scrumiera dintr-un bar din Transnistria

Rusia continuă ostilitățile față de statele vecine și a anunțat că nu va accepta nici o încălcare a tratatelor de vecinătate. Ca dovadă, a dat exemplul Republicii Moldova, o țară care a încercat să prăduiască Federația Rusă furând o scrumieră din Transnistria.

Agenția de presă Ria Novosti a prezentat o serie de imagini cu un om în trening, evident moldovean după aspect și după mers, cum pleacă dintr-un birt din Transnistria băgând în buzunar o scrumieră abia golită de chelner. În imagini se vede foarte bine că acea scrumieră este de proveniență rusească, întrucât avea pe fund un simbol „secera și ciocanul” și părea construită din metal furat din România din perioada Sovromurilor.

Chipul agentului moldovean a fost răspândit pe rețelele sociale dar este foarte greu de identificat întrucât arată cam ca orice drojdier de birt. În momentul de față sunt cam un milion de suspecți căutați de FSB. Între timp, ministerul de Externe al Rusiei a anunțat că consideră acest gest ca fiind o declarație de război din partea Republicii Moldova și că va trimite un tanc, ăla care încă merge, să o invadeze.

26 aprilie 2022 17:27
Citește mai mult despre: Moldova rusia Transnistria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult