Rusia continuă atacurile: am pierdut fronturile pe Travian, Triburile și World of Tanks

În ciuda asigurărilor venite de la americani și aliații NATO, România este, în continuare, expusă atacurilor venite din partea Federației Ruse. Din păcate, situația nu este prea bună pentru soldații români. Pe fronturile deschise pe Travian am pierdut aproape pe fiecare server, lupte grele se dau și pe triburile, armatele române retrăgându-se în derută, lăsând zeci de sate fără apărare, iar pe World of Tanks, blindatele noastre sunt nimicite sub focul artileriei ruse.

”Nu mai merge cu campingul vere, am făcut pluton, ne-am dus peste ei, ne-au rupt. Aveau armură de 120 de mm, nici n-am știut ce-i cu noi. Trăgeam degeaba, ne-au ocupat baza în trei minute”, a declarat caporalul Sphynkter28, pe WOT.eu. România mai are câteva tancuri ascunse prin tufișuri dar sunt de Tier 2, odată descoperite sunt ținte sigure.

România mai rezistă pe eRepublic, unde depozitele de armament mai dețin 10 arme q3 și încă nu au fost dați afară toți boții cu care, de obicei, joacă românii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult