Rusia interzice HBO Max și lansează HBO Marx, doar cu filme și seriale comuniste

Continuă seria restricțiilor impuse de Rusia în conflictul cu restul lumii. Printre victime se numără nou lansatul canal HBO Max, pe care Putin a decis să-l interzică și să-l înlocuiască cu HBO Marx, un serviciu de streaming unde vor rula exclusiv filme sovietice, documentare comuniste și sute de ore cu discursuri ale dictatorilor ruși de la Lenin și Stalin până la Gorbaciov și Putin.

HBO Marx nu va fi cu bani, dar va fi obligatoriu și rușii care vor fi prinși că nu se uită vor fi amendați sau deportați în Siberia, în funcție de cât de în urmă au rămas cu serialul ”Noapte bună, micuților”, de exemplu. HBO Marx va fi singurul serviciu de streaming care va difuza un singur episod pe zi, pentru toată lumea, mai puțin pentru membrii importanți ai partidului, care pot urmări tot sezonul.

Un feature important la HBO Marx că că nu poți schimba canalul. Dacă vrei să te uiți la altceva, trebuie să contactezi sediul local al Komsomolului și un activist de partid va veni cu telecomanda și va schimba pentru tine, conform regulilor televiziunii planificate centralizat, dar doar dacă ai avut o conduită morală ireproșabilă și ai cumpărat și rația de conserve de pește oceanic.

Scris de Ionut
14 aprilie 2022 13:14
Citește mai mult despre: comunism filme HBO Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult