Rusia retrage ambasada din România, pentru că îl are pe Meleşcanu

Ruşii reduc cheltuielile de personal. Vladimir Putin a constatat că nu are sens să păstreze ambasada din România, din moment ce la Ministerul de Externe îl au chiar pe bolşevicul de Meleşcanu. După ce pleacă ruşii, sediul ambasadei Rusiei va reveni, cum e şi normal, PSD-ului, organul de influenţă al Moscovei în România, care va deschide o filială acolo.

„Nu are sens să ţinem ambasador aici. Meleşcanu ştie mai bine decât oricine interesele Rusiei în regiune. El e cârtiţa infiltrată de noi în NATO, ne va comunica tot”, spune Putin.

Meleşcanu le-a interzis românilor să mai dea telefoane în străinătate şi a făcut o listă cu deputaţii care poartă blugi. În şedinţele de Guvern, Meleşcanu mai adoarme, pentru că e bătrân şi vorbeşte în somn în rusă.

Ştirea că Meleşcanu e practic noul ambasador rus în România nu a stârnit surprize la Ambasada SUA, pentru că americanii ştiau deja, ca toată lumea, ce bolşevic e Meleşcanu: „Noi am anulat întâlnirile cu el, pentru că atunci când vine la noi în ambasadă încearcă să filmeze pe ascuns planuri, hărţi, sau alte documente”, explică Hans Klemm, ambasadorul SUA în România.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
7 februarie 2017 15:04
Citește mai mult despre: ambasada Melescanu rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult