Mereu fascinantă şi atrăgătoare, destinaţia preferată de vacanţă a bunicilor noştri continuă să uimească! La scurt timp după actul de generozitate al ambasadorului Valeri Kuzmin, Rusia bate din nou la uşă cu o ofertă de nerefuzat: încă o donaţie de 100 de euro pentru Cuminţenie, şi tot ce trebuie să facă România e să iasă din NATO.

putin_100_euro.jpg
“N-aţi visat! E adevărat! ÎNCĂ o sută de euro pentru statuia voastră preferată, complet gratuit şi fără clauze ascunse!”, a declamat îndrăgitul ambasador rus, gesticulând energic, în direct pe un cunoscut canal de teleshopping. “Tot ce trebuie să faceţi e să semnaţi acest document! Oricum n-aveţi nevoie de NATO! Câte statui de Brâncuşi v-a cumpărat NATO?”

Preşedintele rus Vladimir Putin a confirmat că nu e niciun şiretlic, scoţând bancnota de 100 de euro dintr-un seif bine păzit şi întorcând-o de pe o parte pe alta în faţa unei delegaţii de români.

Reprezentanţii NATO au refuzat să comenteze subiectul, însă câţiva muncitori au fost văzuţi recent deşurubând scutul antirachetă de la Deveselu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 27.09.2016 18:57 Politic

National Cinematografic