Rusia, seducătoare ca întotdeauna: “Dacă ieşiţi din NATO, vă mai dăm 100 de euro!”

Mereu fascinantă şi atrăgătoare, destinaţia preferată de vacanţă a bunicilor noştri continuă să uimească! La scurt timp după actul de generozitate al ambasadorului Valeri Kuzmin, Rusia bate din nou la uşă cu o ofertă de nerefuzat: încă o donaţie de 100 de euro pentru Cuminţenie, şi tot ce trebuie să facă România e să iasă din NATO.

“N-aţi visat! E adevărat! ÎNCĂ o sută de euro pentru statuia voastră preferată, complet gratuit şi fără clauze ascunse!”, a declamat îndrăgitul ambasador rus, gesticulând energic, în direct pe un cunoscut canal de teleshopping. “Tot ce trebuie să faceţi e să semnaţi acest document! Oricum n-aveţi nevoie de NATO! Câte statui de Brâncuşi v-a cumpărat NATO?”

Preşedintele rus Vladimir Putin a confirmat că nu e niciun şiretlic, scoţând bancnota de 100 de euro dintr-un seif bine păzit şi întorcând-o de pe o parte pe alta în faţa unei delegaţii de români.

Reprezentanţii NATO au refuzat să comenteze subiectul, însă câţiva muncitori au fost văzuţi recent deşurubând scutul antirachetă de la Deveselu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 septembrie 2016 16:57
Citește mai mult despre: Cuminţenia Pământului donatie Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult