Rusia trimite trupe în România ca să înăbușe revoluția prețurilor de la eMag

Mugurii încă unei revoluţii au fost zdrobiţi de bocancul greu al marelui urs de la Răsărit! 3000 de soldaţi ruşi plus încă 1000 gratis, 2 tancuri la preţ de 1, şenilate resigilate şi lansatoare de rachete Katiuşa la ofertă au debarcat astăzi la Constanţa pentru a înăbuşi Revoluţia Preţurilor de la eMAG.

În prezent, trupele eMAG încearcă să ţină piept asaltului, dar specialiştii nu le dau cine ştie ce şanse. „Ai noştri sunt înarmaţi în mare parte cu tigăi, aspiratoare de mână şi mauşi de gaming cu LED. În cel mai bun caz putem să le ştergem de praf câteva tancuri. Solicităm ajutorul aliaţilor din NATO, măcar să ne facă discount la un elicopter, să putem fugi în Cuba”, a anunţat Decebal Popescu, vice-director eMAG şi unul din capii Revoluţiei Preţurilor.

Surse diplomatice speculează că în spatele contrarevoluţiei preţurilor s-ar afla Kremag, un consorţiu de tigăi, aspiratoare şi mauşi condus prin corupţie şi teroare de un apropiat al lui Vladimir Putin, însă preşedintele rus a infirmat zvonurile, susţinând că el şi-a luat tigaie, aspirator şi maus de Black Friday şi nu-l interesează ofertele decadente ale Vestului.

Un cuptor electric Zilan redus cu 25% s-a aruncat de la etajul 3 al showroomului eMAG din Titan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 ianuarie 2022 16:00
Citește mai mult despre: preturi Putin revolutie rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult