Rușii ne-a trimis tezaurul înapoi, speriați de câți bombardieri are România!

Decizie fără precedent a Federației Ruse care a trimis în această dimineață mai multe avioane militare Antonov în care se afla întreg tezaurul României plus o scrisoare de scuze. Aparent gestul de umilință extremă făcut de ruși este cauzat de informațiile din România care arată că avem foarte mulți bombardieri.

„Nu ne-am speriat la amenințările cunoscutului mafiot și lider Lucian Mindruta care a zis că are oricând o mitralieră pregătită la Ploiești că știam că e doar gura de el. Dar când am auzit că e plină strada de bombardieri și că defilează constant seară de seară prin oraș ne-am îngrijorat un pic. Cât de înarmați sunt acești români de au atât de mulți bombardieri în zeci de orașe din țară?”, a explicat un oficial rus în timp ce-și scria nota de sinucidere.

Ambasada Rusiei a contactat, pe căi diplomatice, Ministerul de Externe român și a întrebat dacă nu cumva am dori ca Rusia să-l elibereze autorităților române și pe Navalnîi. România a refuzat politicos, folosind aceleași canale diplomatice, motivând că omul acela a suferit destul, nu e cazul să îl mai și trimită aici. Tezaurul României va fi depus la Amanetul European de la Bruxelles de către premierul Florin Cîțu, acesta explicând că așa se face banii, prima dată te împrumuți de și mai m

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 aprilie 2021 17:57
Citește mai mult despre: bombardieri rusia tezaur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult