Aprobarea Strategiei Naționale de Apărare a României în Parlament nu a rămas fără ecou în Rusia, țară din vecinătatea noastră, care urmărește foarte atent evenimentele de pe scena internațională. Într-o ședință solemnă a Dumei de Stat, premierul a prezentat, roșu la față și cu lacrimi în ochi, câteva aspecte esențiale din această strategie.

putin-cu-medvedev.jpg

Oficialii ruși au punctat că românii au și strategie pentru autostrăzi iar asta a fost ultima expresie spusă serios înainte să izbucnească în râs. La parlament a fost chemată o ambulanță pentru că premierului rus i-a dat sângele pe nas de cât s-a abținut să nu râdă în timp ce citea pasaje relevante din strategie. 

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a luat cuvântul și a spus că îi este teamă de planurile românilor „cel mai probabil or să ne prindă la înghesuială pe autostrada Comarnic Brașov, pe la Sinaia”. Acesta a precizat totuși că, „gluma glumă, dar să ataci România acum e sinucidere. E ca și cum ai merge sute de kilometri prin stepă. Sunt drumuri care nu au mai fost asfaltate de pe vremea țarului Petru”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 24.06.2015 10:40 Politic

National Cinematografic