Aprobarea Strategiei Naționale de Apărare a României în Parlament nu a rămas fără ecou în Rusia, țară din vecinătatea noastră, care urmărește foarte atent evenimentele de pe scena internațională. Într-o ședință solemnă a Dumei de Stat, premierul a prezentat, roșu la față și cu lacrimi în ochi, câteva aspecte esențiale din această strategie.

putin-cu-medvedev.jpg

Oficialii ruși au punctat că românii au și strategie pentru autostrăzi iar asta a fost ultima expresie spusă serios înainte să izbucnească în râs. La parlament a fost chemată o ambulanță pentru că premierului rus i-a dat sângele pe nas de cât s-a abținut să nu râdă în timp ce citea pasaje relevante din strategie. 

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a luat cuvântul și a spus că îi este teamă de planurile românilor „cel mai probabil or să ne prindă la înghesuială pe autostrada Comarnic Brașov, pe la Sinaia”. Acesta a precizat totuși că, „gluma glumă, dar să ataci România acum e sinucidere. E ca și cum ai merge sute de kilometri prin stepă. Sunt drumuri care nu au mai fost asfaltate de pe vremea țarului Petru”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 24.06.2015 10:40 Politic

National Cinematografic