Ruşine, America! 28.000 de poliţişti la învestirea lui Trump şi tot nu l-au prins pe Dragnea

Semnele că imperiul american se îndreaptă spre ruină sunt tot mai evidente! Statul american, altădată cunoscut pentru eficiența sa în prinderea infractorilor, scârțâie din toate încheieturile. Ca dovadă, niciunul din cei 28.000 de polițiști prezenți la investirea lui Trump n-a reușit să-l aresteze pe Liviu Dragnea.

Circumstanțele evenimentului sunt de-a dreptul haluciante. Un infractor român, care conform condițiilor din decizia de supraveghere pe perioada suspendării pedepsei, nu are voie să iasă din țară fără să anunțe pe cineva de la Serviciul Probațiune, călătorește până în SUA, fără a fi verificat, reținut la aeroport. Căpitanul Michael O’Hara de la Serviciul Imigrări explică eșecul. „Când a trecut prin vamă la aeroport au început să țiuie aparatele, dar analizele inițiale ne-au arătat că e doar de la duhoare, delegația română transportând țuică, ceapă și manele în bagajul de mână. N-am știu că e infractor, la cum arăta părea doar un sărac”.

Presa liberală din SUA a luat apărarea lui Dragnea, susținând că un om nu poate fi arestat doar pentru că este mexican. „Domnul Dragnea a fugit din Rumenia ca să-și găsească o viață mai bună, mai liniștită, departe de vampiri. Nu există nici un motiv pentru care poliția ar fi trebuit să-l aresteze, imaginile arată clar că era angajat ca și chelner la hotelul lui Trump. Trebuie să-i dăm o șansă să se reabiliteze”, a relatat Huffington Post.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 ianuarie 2017 20:01

Alte articole

Vezi mai mult