Rușine, D-zeu! Un alt politician important al anilor ‘90 a murit, și nici de data asta nu e Iliescu!

Celebra divinitate Dumnezeu a dat-o din nou în bară. Azi a mai trecut în neființă un politician important al anilor ’90, dar nici de această dată nu este vorba de Ion Iliescu, așa cum sperau milioane de români și așa cum ar fi trebuit să se întâmple dacă ar exista justiție divină. În locul lui Iliescu a murit Corneliu Vadim Tudor.

”Dumnezeu se joacă cu nervii românilor”, crede reputatul politolog Decebal Popescu. ”Au plecat dintre noi Corneliu Coposu sau Ion Rațiu, iar Ion Iliescu este în continuare în viață. Au mai fost și alții, gen Radu Vasile sau Vadim, acum, care toți ar fi trebuit să moară după, nu înaintea lui Iliescu.”

”Dracului, Iliescu e cu 20 de ani mai bătrân decât Vadim, iar Dumnezeu tot nu-l alege pe Iliescu”, s-a revoltat reputatul politolog. ”Cât de greu să fie? 85 de ani sunt mai mulți decât 65, deci orice divinitate cu noțiuni elementare de logică ar fi trebui să-l aleagă azi pe Iliescu, nu pe Vadim. Lipsa de respect arătată de Dumnezeu românilor devine cam deranjantă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 septembrie 2015 20:09
Citește mai mult despre: dumnezeu Iliescu Vadim

Alte articole

Vezi mai mult