S-a aflat de ce Dragnea are dinții stricați! Mușca capete de liliac pe vremea când era în trupa rock

Dantura infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea nu arată execrabil de la excesul de căcat al baronului de Teleorman, cum multă lume are impresia, ci din cauza exceselor din facultate. Pe vremea când era student și toboșar într-o trupă de rock, se pare că Dragnea obișnuia să muște capete de liliac.

”Pe vremea aia Dragnea nu fura bani publici, ci idei sau comportamente de la alții”, povestește un fost coleg de an al infractorului din fruntea PSD. ”Deși nu sunt absolut sigur că nu mușca capete de liliac de foame, nu neapărat ca să-l imite Ozzy Osbourne. Și mai băgă tot felul de alte chestii în gură, despre care decență mă împiedică să vorbesc.”

Fostul coleg de facultate al pesedistului spune că au fost, totuși, și alte motive care au contribuit la actuala dantură a lui Dragnea. ”El efectiv ura ideea de a se spăla pe dinți”, spune acesta. ”Avea tot felul de idei ciudate, că el e din Teleorman și că acolo încă n-a văzut nimeni pastă de dinți, deci sigur e ceva în neregulă cu ea. Și nici săpun nu prea folosea.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
3 martie 2017 11:03

Alte articole

Vezi mai mult