S-a aflat de ce minte Cîțu: a găsit lista cu minciuni uitată de Ponta la guvern

Toată lumea s-a arătat surprinsă de capacitatea uluitoare a lui Florin Cîțu de a minți, mulți neînțelegând de unde vine acest talent. Dar acum secretul actualului premier a ieșit la iveală: Cîțu a găsit listele cu minciuni uitate de Victor Ponta în clădirea guvernului și pur și simplu recită de-acolo.

„Nu e nimic original în ceea ce face Florin Cîțu“, a povestit o sursă de încredere de la Palatul Victoria. „E un simplu papagal, nimic mai mult. A găsit minciunile lui Ponta, le citește în fiecare dimineață de mai multe ori și pe urmă le recită toată ziua pe unde apucă. Nu-l duce capul nici măcar să-și inventeze singur unele minciuni noi, atât de tălâmb e.“

Se pare că Florin Cîțu n-a găsit doar minciunile lui Ponta, ci și băutura uitată de Mihai Tudose în clădire. „Se poate spune fără să greșim că Florin Cîțu este o combinație a trei foști premieri pesediști: mincinos ca Ponta, bețiv ca Tudose și inteligent la Dăncilă. Sau, cu alte cuvinte, un dăncil bețiv și mincinos“, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu.

Scris de Calin
6 septembrie 2021 08:44
Citește mai mult despre: florin citu minciuni victor ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult