S-a deschis sezonul de vânătoare la parlamentari. Avem voie să-i vânăm până rămân 300

Cine nu-și dorește să împuște un nenorocit de parlamentar, cel mai dăunător animal din țara asta? Ei bine, avem o veste excelentă. S-a deschis sezonul de vănătoare: hăituiește-i până rămân 300! Cine n-are pușcă, poate folosi o arbaletă, e silențioasă, nu-i sperie pe ceilalți.

”Cel mai ușor e să-i prinzi noaptea, că umblă cu girofarele prin pădure. Nu cădeţi în capcane. Fără dinamită, că vine Garda de Mediu și vă amendează! Nu vă temeți de poliție, ălora le e mai lene să scrie un proces verbal decât să-i apere și probabil vor fi și ei la vânătoare”, explică Decebal Popescu, expert cinegetic.

Rețineți! Nu e frumos să omori mai mult de un parlamentar, că sunt mulţi români care vor să aibă această satisfacție. Cel mai frumos ar fi să vă strângeți 4-5 vecini din bloc sau colegi de birou și să împușcați un parlamentar. Preferabil din circumscripția unde ați votat, pentru că e foarte important principiul reprezentativității, același pe care l-au folosit ei ca argument să crească numărul la 588 de membri.

Când ieșiți la vânătoare de parlamentari, recomandăm prudență. Unii au 300 de kile şi arată ca nişte urşi. Nu vă jucați, folosiți luneta. Pentru senzații tari, există și vânătoarea cu hăitași. Aceștia se poziționează în parcul Izvor și când văd un parlamentar se iau după el și-l gonesc către Bulevardul Unirii, unde acesta poate fi ucis cu baltagul.

Pentru pasionați, e bine de știut și că în Parlament există trofee cinegetice: Daniel Barbu, 100 de puncte, Cristiana Anghel 8000 de puncte, Tăriceanu 600 puncte pentru colți și 4000 de puncte capul și sute și sute de alte specimene valoroase, cărora le-ar sta bine împăiate.

Scris de Ionut
29 septembrie 2016 06:59
Citește mai mult despre: Parlament vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult