S-a finalizat ancheta în cazul morții soților Ceaușescu! Verdictul procurorilor: Sinucidere

Procurorii militari au finalizat ancheta într-unul din cele mai complicate dosare legate de evenimentele din decembrie 1989, respectiv moartea cuplului Ceaușescu lângă Târgoviște. Deși de-a lungul timpului au existat mai multe teorii ale conspirației, unele dintre ele sugerând că cei doi n-ar fi murit ci ar fi emigrat în Cuba.

”Nu încape nici o îndoială, soții Ceaușescu au murit. Nicolae și-a tras atâtea gloanțe în piept și în cap că nu avea cum să supraviețuiască. Elena, să nu fie mai prejos, a tras și ea cu sete. E clar că erau deciși să se sinucidă, nu au avut îndoieli”, a declarat Manuel Rotaru, procurorul militar care s-a ocupat de caz.

Soții Ceaușescu au fost găsiți morți în 25 decembrie 1989 la Târgoviște de către un grup de militari în termen, generali și securiști. Ancheta a fost îngreunată pentru că multă vreme nimeni nu și-a putut explica de ce erau așa de departe de casă, ei locuind în cartierul bucureștean Primăverii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 mai 2014 15:05

Alte articole

Vezi mai mult