S-a închis Valea Oltului. Ardealul a profitat de situație și s-a reunit cu Ungaria

Inconștienții care au decis închiderea Văii Oltului ne-au lăsat fără Ardeal! Pentru că opțiunile de trecere a Carpaților, și așa puține, au ajuns să fie și închise sau îngreunate de tot felul de decizii ale autorităților, cei din Ardeal au tras concluzia firească: n-au ce căuta în România.

Așa că ardelenii au decis să se reunească cu Ungaria și să rupă complet legăturile cu România. „Spre Ungaria avem deja o grămadă de drumuri, inclusiv autostrăzi, așa că eliminarea graniței dintre Ardeal și Ungaria e foarte simplu de făcut. Șpăgarii de la graniță au fost deja notificați să se mute pe arcul carpatic, unde este acum noua graniță dintre Ungaria și România”, au anunțat ardelenii.

Un motiv suplimentar pentru care ardelenii au făcut unirea cu Ungaria este ca să scape de Klaus Iohannis. Cum acesta e încă președintele României, casele lui din Sibiu vor fi preluate de noul stat, așa că Iohannis va fi obligat să rămână în București. „De asemenea, e penibil să ai un guvern condus de un moldovean din Buzău”, au adăugat ardelenii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 iulie 2024 08:52
Citește mai mult despre: Ardeal ungaria Valea Oltului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult