S-a întors Iisus? Un jurnalist rus care l-a criticat pe Putin a fost văzut viu după trei zile

Orice ar spune scepticii, e destul de clar că a doua venire a lui Iisus a avut deja loc! În urmă cu exact trei zile, Ivan Huiev, un tânăr jurnalist din Moscova, a publicat un articol destul de critic la adresa lui Vladimir Putin. Nu mică le-a fost uimirea prietenilor săi când l-au văzut, însă, umblând pe stradă totalmente viu în această dimineaţă.

„E o minune! Am vrut să merg pe la Ivan cu nişte flori şi pomană, ştiind că acum trei zile a scris că Putin e un mafiot şi a dat vina pe el pentru tot felul de chestii, de la doborârea avionului malaezian până la atentatele cu bombă din ’99. Când colo, uşa de la apartament deschisă larg, Ivan nicăieri”, a declarat Serghei Mizilov, verişor al jurnalistului. „Atunci l-am văzut, era vizavi, la coadă la ouă. Am căzut în genunchi şi am strigat: Iisuse!”

Autorităţile de la Kremlin au negat caracterul miraculos al evenimentelor, arătând că e cel mai probabil vorba de o sinucidere eşuată, care a provocat deja sinuciderea câtorva ofiţeri FSB.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 iunie 2018 11:06

Alte articole

Vezi mai mult