S-a întors roata istoriei! Ungurii au ajuns slugile unui țăran român, Liviu Dragnea

Toată lumea critică PSD-ul pentru ceea ce face rău, dar nimeni nu are răbdare să vadă și lucrurile bune. Iată, de exemplu, în apropierea centenarului Marii Uniri, românii au șansa să-i vadă pe foștii asupritori unguri ajunși umile slugi la un țăran oarecare din Teleorman. 

„Bine, aici nu vorbim de toți ungurii, doar de liderii lor din România care sunt niște slugi atât de umile încât ar vota și să-și ia singuri gâtul dacă le-o cere stăpânul. E uluitor cum și-au ales acest stăpân, un țăran borât cu dinții stricați, cu moacă de chelner, un condamnat penal pentru mici escrocherii, un cartofor. Practic, acum, orice lider ungur este sub o slugă obișnuită, care măcar își alege un voievod vrednic, ei sunt niște slugi speriate și inferioare. Poate și de-aia îi hrănesc cu cherestea pe iobagii ăștia, că nu merită mai mult”, explică un cunoscut istoric și antropolog. 

Surse apropiate guvernului spun că de când i-a cumpărat pe udemeriști pe două senvișuri, Liviu Dragnea nu a mai trebuit să se spele pe mâini niciodată (nu că înainte o făcea mai des) pentru că ungurii îl ling mai cu poftă decât un câine vagabond căruia i-ai aruncat niște crănțănele. Victoria românească este cu atât mai vizibilă cu cât liderul UDMR nu este doar un lider politic ci și un scriitor și un intelectual de marcă, ceea ce înseamnă că până și cultura maghiară din Transilvania nu este altceva decât un aparat de lins în fund orice țăran român. În toată istoria planetei nu a existat o nație atât de dominată cultural, economic și politic. „E posibil să fie o chestie genetică, ei au stat capră și la austrieci, și la ruși și la oricine pentru două mărgele și un nume frumos. E o chestie instinctuală”, a mai adăugat istoricul. 

13 decembrie 2017 13:48
Citește mai mult despre: Dragnea slugă taran unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult