S-a întors roata! Nigerienii se plâng că primesc spam de la „prințul român Duda”, care le promite o moștenire

Mai mulți cetățeni nigerieni se plâng că în ultima vreme căsuțele de e-mail le sunt invadade de mesaje de la un anumit „Duda, prince of Romania” care spune că a murit socrul său recent și acum averea sa se va împărți între moștenitori. Printre aceștia s-ar număra și rudele lui Ngumbe Chulumba Hohenzolern, cărora le-ar reveni o importantă sumă de bani dacă plătesc niște taxe modice. 

„Nu cunosc foarte bine geografia Uniunii Sovietice dar știu că România e una din țările de-acolo și este una foarte săracă. Probabil în felul acesta încearcă să mai escrocheze niște bani de la nigerienii naivi care nu citesc cu atenție ce apare pe internet”, povestește Zule Happy Feet Kutunde, unul din tinerii care au primit astfel de mesaje. 

Guvernul Nigeriei, țară care este a 20-a economie a lumii, avertizează locuitorii să nu cadă în capcanele întinse de săracii români. „Din datele CIA Factbook culese de noi o republică și nu are rege, prinți sau prințese. Că sunt oameni pe-acolo care cred în fantasmagorii de-astea primitive e treaba lor, poate că nivelul de educație nu este atât de ridicat ca la noi, în Africa”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 februarie 2018 16:55
Citește mai mult despre: duda nigeria print

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult