S-a lansat o petiţie pentru învierea lui Vadim, ca s-o înjure el pe Firea aşa cum merită

Având în vedere ce tâmpenii a scos din ea Gabi Firea în ultimele zile, niciun român nu e suficient de vrednic ca s-o înjure. Pentru un astfel de nobil demers ar fi nevoie de un veritabil Everest al jignirilor, de un om capabil nu doar să inventeze jigniri inedite, ci și să le rostească într-un mod eficient.

Adică de Vadim Tudor! Nimeni, dar absolut nimeni nu s-a apropiat măcar vreodată de nivelul de jigniri de care era capabil Tribunul. Așa că românii se înghesuie cu sutele de mii să semneze o petiție prin care se cere învierea lui Vadim, astfel încât România să poată da pe cineva suficient de competent ca s-o înjure pe Gabriela Firea.

Ce-i drept, n-ar fi deloc rău să-l auzim pe un Vadim înviat spunând despre Gabi Firea aceste minunate cuvinte: ”Pitica asta nenorocită care guiţă ca bandiţii lui Smirnov de la Tiraspol şi îşi face nevoile în public a devenit insuportabilă. Îţi vine s-o scuipi prin sticla micului ecran, dar ţi-e teamă să nu te curentezi. Asta e atât de proastă încât se scobeşte în nas, dă pe pereţi şi ţipă că sunt microfoanele SRI. Și seamănă cu un testicul de balenă!“ 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 octombrie 2019 14:25
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult