Românii au avut ceva de așteptat pentru a vedea de ce e în stare Klaus Iohannis, dar se pare că așteptarea nu a fost în zadar. Astfel, șeful de stat s-a hotărât să ia în piept poate cea mai urgentă problemă cu care se confruntă România în acest moment: puful căzut din plopi. Președintele a luat atitudine împotriva copacilor, pe care i-a desființat într-o postare recentă pe Facebook.iohannis_puf_plop.jpg

"Nu sunt de acord cu acțiunile acestor plopi. Ele afectează mii de oameni nevinovați, care nu vor decât să meargă liniștiți pe stradă, fără să scuipe din 5 în 5 minute. Pe această cale, doresc să rog frumos instituțiile statului abilitate în acest sens să acționeze în consecință și să pună capăt flagelului constituit de plopi. România este un stat democratic din Uniunea Europeană", a scris președintele.

Pentru că este neamț, Klaus Iohannis a găsit repede o soluție pentru a scăpa de puf. "Am angajat o firmă austriacă, specializată în defrișări de păduri, care va tăia toți copacii care provoacă neplăceri. Din câte am înțeles, reprezentanții firmei se află întâmplător în România, așa că e numai bine", a declarat șeful de stat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Friday, 15.05.2015 07:20 Politic

National Cinematografic