Şoferii UBER au scăpat de o grijă: nimeni n-o să mai încerce vreodată să le interzică activitatea! Potrivit unor surse din presa locală bucureşteană, divizia bucureşteană a UBER ar fi fost cumpărată de un ştab din PSD, garantând practic bunul mers al afacerilor 100 de ani de acum încolo.

uber_cumparatdepsd.jpg
Noul şef UBER, un baron din Teleorman care doreşte să rămână anonim, garantează că bucureştenii vor putea circula în voie cu maşinile companiei, fără să se teamă de Poliţie sau de agresiunile taximetriştilor. Mai mult, şoferii UBER vor putea ignora Codul Rutier, iar proaspătul patron ar putea interveni pe lângă colega sa, Gabi Firea, pentru a impune UBER şi celor care n-aveau nevoie de el.

"De ce să fie doar legal şi nu obligatoriu? Două curse cu UBER pe zi, dimineaţa şi seara, nu cred că ar supăra pe nimeni. Şi dacă n-ai treabă în oraş, ce? Te plimbi, vezi luminiţele...", a aprobat primarul Capitalei, semnând frenetic ordinul privind UBER cu ambele mâini.

Măsura i-a nemulţumit întru câtva pe alţi membri de partid cu interese în domeniul taximetriei, care ar putea să se răzbune cumpărând Taxify.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 04.12.2017 19:36 Politic

National Cinematografic