S-a rezolvat! UBER a fost cumpărat de un baron din PSD şi acum nu e doar legal, ci obligatoriu

Şoferii UBER au scăpat de o grijă: nimeni n-o să mai încerce vreodată să le interzică activitatea! Potrivit unor surse din presa locală bucureşteană, divizia bucureşteană a UBER ar fi fost cumpărată de un ştab din PSD, garantând practic bunul mers al afacerilor 100 de ani de acum încolo.

Noul şef UBER, un baron din Teleorman care doreşte să rămână anonim, garantează că bucureştenii vor putea circula în voie cu maşinile companiei, fără să se teamă de Poliţie sau de agresiunile taximetriştilor. Mai mult, şoferii UBER vor putea ignora Codul Rutier, iar proaspătul patron ar putea interveni pe lângă colega sa, Gabi Firea, pentru a impune UBER şi celor care n-aveau nevoie de el.

„De ce să fie doar legal şi nu obligatoriu? Două curse cu UBER pe zi, dimineaţa şi seara, nu cred că ar supăra pe nimeni. Şi dacă n-ai treabă în oraş, ce? Te plimbi, vezi luminiţele…”, a aprobat primarul Capitalei, semnând frenetic ordinul privind UBER cu ambele mâini.

Măsura i-a nemulţumit întru câtva pe alţi membri de partid cu interese în domeniul taximetriei, care ar putea să se răzbune cumpărând Taxify.

Scris de Vasile
4 decembrie 2017 17:12
Citește mai mult despre: Bucuresti gabi firea PSD uber

Alte articole

Vezi mai mult