S-a săturat! Ca să arate că nu doar refugiaţii sunt terorişti, Merkel a atacat 3 nemţi cu maceta

Mereu în sprijinul multiculturalismului, cancelarul Germaniei face încă un gest radical! Dornică să arate întregii omeniri că nu toţi teroriştii periculoşi sunt jihadişti sosiţi călare pe valul recent de refugiaţi, Angela Merkel s-a înarmat cu un cuţit uriaş de kebab şi a împuns cu el trei colegi pe holurile Reichstagului.

Printre victimele atacului se află şi Norbert Kuchenloch, secretar de stat pentru industria de armament, aflat în trecere spre bufetul instituţiei. “Nu mă aşteptam să se întâmple aşa ceva chiar aici, în cea mai bine păzită zonă din Berlin!”, se plânge acesta. “Acum înţeleg că nu trebuie să ne fie frică doar de aşa-numiţii refugiaţi, ci şi de nemţii pur-sânge. Chiar şi unii compatrioţi totalmente respectabili, ca doamna Merkel, pot deveni terorişti cât ai clipi, martoră mi-e julitura asta de pe spinare!”

Transmis în direct de mai multe televiziuni, atentatul comis de cancelarul Germaniei a băgat spaima în populaţia marilor oraşe, dar există şi voci care i-au luat apărarea Angelei Merkel. “Era o doamnă liniştită, nu prea ieşea din casă, nu dădea niciodată petreceri. Am auzit că suferea de depresie, dar cu siguranţă au stricat-o şi jocurile pe calculator”, a declarat un vecin.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
25 iulie 2016 16:46
Citește mai mult despre: atentat Germania maceta Merkel teroristi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult