Presiunile organizațiilor non-guvernamentale, ale străzii dar și ale unor factori politici, și-au spus cuvântul. Reglementările ISU vor fi aplicate și celor care vor să pârlească porcul în aceste zile, pentru că lucrează cu flacără deschisă.

parlit_porcul_aviz_isu.jpg
„Cetățenii care taie porcul trebuie să aibă lângă ei un stingător cu spumă, doi pompieri cu topoare și toată documentația PSI, 800 de pagini. În plus, trebuie să-i asigure porcului două ieșiri și să aibă și ceva bani la ei, în cazul în care vine cinva de la noi și întreabă de o sponsorizare”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU.

„N-am mai fost atât de revoltat de când am aflat ieri că moare Han Solo în episodul 7 din Star Wars. De unde atâta tupeu pe oamenii ăștia, nu se mai mulțumesc cu niște jumări, acum vor să le dăm și sponsorizări?”, a declarat Nicolae Bobonete, un țăran din București aflat la tăiatul porcului la el, la țară, în cartierul Balta Albă. Acesta spune că pârlirea porcului este imposibil de aplicat conform normelor ISU, pentru că imediat ce începe să sfârâie șoriciul pornesc stingătoarele automate și se umple totul de apă, inclusiv băutura.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 17.12.2015 10:42 Politic

National Cinematografic