S-a tranşat problema pensiilor speciale! Fiecare parlamentar îşi va putea stabili singur pensia

Discuţia privind mărirea pensiilor parlamentarilor a ajuns la o concluzie neaşteptată ieri, după ce un senator atins de geniu a venit cu o soluţie de compromis!

Acceptată în unanimitate, cu aplauze şi urale, de plenul reunit al celor două Camere, propunerea e foarte simplă: parlamentarii vor primi în fiecare lună talonul de pensie în alb, ca să ia fiecare cât vrea din fondul de pensii al statului român.

“Am auzit câteva voci răutăcioase care susţineau că avem deja pensii ‘nesimţite’, că după un mandat de senator ai pensia mai mare decât după 40 de ani de muncă adevărată…”, povesteşte senatorul PSD Onufrie Rîuleţ, iniţiatorul propunerii. “Evident că toate astea sunt gogomănii, cum să te saturi de bani? Dar e democraţie şi nu putem să nu ţinem cont şi de părerile acestor aşa-zişi politicieni. De aceea, cea mai bună soluţie ar fi să ne alegem fiecare pensia, după pofta inimii. Talonul de pensie în alb e cea mai bună soluţie pentru foştii parlamentari!”

“Eu, de exemplu, mă mulţumesc cu câteva sute de mii de euro lunar şi o moşie în Belize”, adaugă politicianul. “Dacă alţi colegi susţin că au pensii prea mari, ar fi păcat să nu luăm noi caşcavalul pe care nu şi-l doresc ei. Ar ajunge la cetăţeni sau cine ştie unde altundeva!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult