Scene apocaliptice într-o închisoare din România! Deranjați că s-a terminat caviarul la cantină, deținuții au atacat gardienii și au incendiat mai multe celule. Revolta deținuților a fost declanșată din mult mai multe motive, problema caviarului fiind doar una din multele cu care se confruntă românii aflați în închisoare.

revolta_inchisoare_caviar.jpg ”Suntem tratați ca animalele, zici că suntem români în libertate”, s-a plâns un deținut. ”Caviar mai primim doar trei zile pe săptămână și se și termină repede, de câteva zile primim mere în loc mango și papaya, căpșuni sau cireșe n-am mai văzut de peste o lună, iar bucătarii nu sunt în stare să gătească corect carnea de vită. Efectiv nu știu s-o gătească medium rare, cum le cerem. Ne simțim umiliți.”

Revolta deținuților i-a atras imediat atenția și ministrului Justiției. ”Eu v-am tot spus că în închisorile din România nu sunt condiții normale, dar voi nu m-ați crezut”, le-a reproșat Tudorel Toader jurnaliștilor. ”Voi ievalua situația și cel mai probabil voi propune o nouă ordonanță, prin care să creștiem sumele date despăgubire cătrie deținuți.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 13.03.2019 14:02 Politic

National Cinematografic