S-au învăţat prost! Revoltă într-un penitenciar după ce s-a terminat caviarul la cantină

Scene apocaliptice într-o închisoare din România! Deranjați că s-a terminat caviarul la cantină, deținuții au atacat gardienii și au incendiat mai multe celule. Revolta deținuților a fost declanșată din mult mai multe motive, problema caviarului fiind doar una din multele cu care se confruntă românii aflați în închisoare.

”Suntem tratați ca animalele, zici că suntem români în libertate”, s-a plâns un deținut. ”Caviar mai primim doar trei zile pe săptămână și se și termină repede, de câteva zile primim mere în loc mango și papaya, căpșuni sau cireșe n-am mai văzut de peste o lună, iar bucătarii nu sunt în stare să gătească corect carnea de vită. Efectiv nu știu s-o gătească medium rare, cum le cerem. Ne simțim umiliți.”

Revolta deținuților i-a atras imediat atenția și ministrului Justiției. ”Eu v-am tot spus că în închisorile din România nu sunt condiții normale, dar voi nu m-ați crezut”, le-a reproșat Tudorel Toader jurnaliștilor. ”Voi ievalua situația și cel mai probabil voi propune o nouă ordonanță, prin care să creștiem sumele date despăgubire cătrie deținuți.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
13 martie 2019 12:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult