Să vadă şi ea cum e! Iubitul Olguţei Vasilescu i-a promis că-şi face mărire de penis, dar şi-a scurtat-o cu 2 cm

A promis că mărește salarii și până la urmă au ieșit mai mici, dar a venit și rândul ei să sufere din cauza unei măriri în stil PSD!

Olguța Vasilescu e de la o vreme tot mai nervoasă și uneori chiar isterică. Biata femeie transpiră la birou sau își roade unghiile. Secretarii de stat care intră în biroul ei văd cum trântește ecranul laptopului, congestionată la față și dacă o întreabă la ce se uita, ea răspunde răstit: ”La nimic! Ce e cu interogatoriul ăsta?”

Adevărul din spatele acestei frustrări masive a Olguței pare să fie unul karmic, conform surselor din Guvern. După ce și-a bătut joc de milioane de oameni, Dumnezeu a lovit-o și pe ea unde doare mai rău. Iubitul Olguței i-a cerut bani sub pretextul că-și face mărire de penis, și a venit acasă cu o fâță mai mică cu 2 centimetri.

Olguța Vasilescu susține că e o eroare, că cineva a calculat greșit și că trebuie s-o măsoare din nou, dar medicul i-a explicat foarte frumos situația: ”Doamnă, e exact cum ați mărit dumneavoastră salariile. Este vorba de o mărire a brutului cu 25%, dar netul a ieșit mai mic, pentru că fiind PSD-ul la putere, inevitabil ceva se fură”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 februarie 2018 08:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult