Sadismul lui Băsescu nu are limite! A aranjat ca Năstase să fie trimis la închisoarea de femei

Folosindu-se de relaţiile sale în justiţie, Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că nu are scrupule când vine vorba să-şi pedepsească duşmanii! La ordinul preşedintelui, Adrian Năstase ar putea petrece următoarele luni la Penitenciarul de Femei Târgşor, apropiaţii săi evitând să-i dea vestea de teamă că fostul premier ar putea încerca din nou să se sinucidă.

“Îl cunosc îndeaproape pe Adi şi mi-e teamă că nu va rezista unui asemenea regim de detenţie”, spune V. R., prieten intim al lui Năstase. “Una e să petreci un an, doi într-o celulă şi alta e să petreci un an, doi într-o celulă, departe de atingerea reconfortantă a unuia sau mai mulţi bărbaţi puternici.”

“Dacă mai are o brumă de suflet, domnul Băsescu ar trebui să se gândească înainte de a-l răpi pe Adi de la Rahova şi a-l trimite în văgăuna aia imundă, plină ochi numai de femei, unde până şi morcovii se dau feliaţi. Dacă a fost găsit vinovat, infractorul Năstase trebuie sancţionat, nu zic nu, dar omul Năstase are şi el nevoi!”, adaugă apropiatul fostului premier.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 ianuarie 2014 03:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult