Sadismul lui Băsescu nu are limite! A aranjat ca Năstase să fie trimis la închisoarea de femei

Folosindu-se de relaţiile sale în justiţie, Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că nu are scrupule când vine vorba să-şi pedepsească duşmanii! La ordinul preşedintelui, Adrian Năstase ar putea petrece următoarele luni la Penitenciarul de Femei Târgşor, apropiaţii săi evitând să-i dea vestea de teamă că fostul premier ar putea încerca din nou să se sinucidă.

“Îl cunosc îndeaproape pe Adi şi mi-e teamă că nu va rezista unui asemenea regim de detenţie”, spune V. R., prieten intim al lui Năstase. “Una e să petreci un an, doi într-o celulă şi alta e să petreci un an, doi într-o celulă, departe de atingerea reconfortantă a unuia sau mai mulţi bărbaţi puternici.”

“Dacă mai are o brumă de suflet, domnul Băsescu ar trebui să se gândească înainte de a-l răpi pe Adi de la Rahova şi a-l trimite în văgăuna aia imundă, plină ochi numai de femei, unde până şi morcovii se dau feliaţi. Dacă a fost găsit vinovat, infractorul Năstase trebuie sancţionat, nu zic nu, dar omul Năstase are şi el nevoi!”, adaugă apropiatul fostului premier.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 ianuarie 2014 03:01

Alte articole

Vezi mai mult