Şah mat! Iohannis a respins numirea Olguţei în funcţia de soţie a lui Claudiu Manda

Lupta preşedintelui cu incompetenta de la Craiova continuă. Deşi ea susţine că în acest weekend s-ar fi căsătorit cu Claudiu Manda, Iohannis a contestat căsătoria şi le-a anulat certificatul obţinut de la Primăria Craiova. Iohannis l-a somat pe Claudiu Manda să vină cu altă propunere, pentru că Olguţa nu se ridică la standardele unei soţii adecvate.

Preşedintele Iohannis şi-a argumentat decizia: “Olguţa Vasilescu nu m-a convins în rolul de gospodină. L-am avertizat şi pe Claudiu Manda. Hai să fim serioşi. Nu are un CV care să mă convingă că e pregătită să ţină o gospodărie. Pe asta o vrei tu ministru la tigăi? Evident, sunt şi alte motive pentru anulare, precum faptul că primarul care a cununat-o e traseist, fost membru UNPR”, a spus Iohannis.

Ca şef al statului, preşedintele poate anula certificatul de căsătorie pe motive de interes public. Surse de la Cotroceni susţin că probabil Iohannis îi va permite Olguţei să se mărite, dar nu cu Manda, ci cu Cuc, actualul ministru al Transporturilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
25 februarie 2019 14:10
Citește mai mult despre: iohannis Manda nunta Olguta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult