Şah-mat! Iohannis şi-a luat concediu fără plată şase luni şi nu mai are cine s-o demită pe Kövesi

Deși armata de slugi a lui Dragnea a jubilat aseară, după ce Tudorel Toader a executat întocmai ordinele infractorului condamnat penal din Teleorman și a anunțat inițierea procedurii de revocare a lui Kövesi, azi le-a cam dispărut zâmbetul tâmp de pe față. Ca să nu-și mai bată capul cu disperarea infractorilor de la guvernare, Iohannis a anunțat că pleacă în concediu șase luni, ”apoi mai văd eu”.

”Sunt atâtea locuri de văzut în lumea asta, încât cele 6 luni s-ar putea dovedi insuficiente”, a anunțat Iohannis. ”Până atunci, Kövesi rămâne în funcție, că doar eu pot să semnez demiterea ei. Și, cu Kövesi în continuare la DNA, până trec cele 6 luni poate se ajunge și la o condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea și astfel toate probleme de acum dispar. Cu Dragnea acolo unde îi este locul, după gratii, slugile lui rămân fără obiectiv.”

Klaus Iohannis spune că va vizita, printre altele, Costa Rica, Madagascar sau Serbia. ”Sunt țări în care se află diverși cetățeni români, iar unii dintre ei par a avea nevoie de ajutor ca să-și facă bagajul și să se întoarcă în țară, că singuri nu par a se descurca. O să le dau eu o mână de ajutor, mai ales că sunt destul de priceput la făcut bagaje”, a anunțat președintele.

Scris de Calin
23 februarie 2018 15:02
Citește mai mult despre: iohannis kovesi

Alte articole

Vezi mai mult