Șah mat, Kremlin! Rusia obligată să se dezarmeze după ce o petiție online a strâns peste 3000 de semnături în Romania

Marea putere militară rusă este în genunchi! Toată gloria marilor țari este doar pulbere și vânt după ce România a obținut o victorie istorică printr-o metodă care a funcționat de fiecare dată. O petiție online de pe declic.ro, care cerea dezarmarea Rusiei a strâns peste 3000 de semnături online și acum vecinul de la Est e obligat să o respecte.

„Toată lumea știe că atunci când se face o petiție online s-a rupt treaba, ăsta este lucrul care contează cel mai mult în orice aspect al vieții. De-aia rușii sunt ca și mâncați, în ciuda propagandei făcută pe Sputnik.md și Russia Today. Ei știu cât de puternic este internetul, de-aia l-au și folosit ca să câștige alegerile în SUA altcineva decât Hillary Clinton, care era cea mai bună și onestă variantă”, a declarat Andrei Negrea, un expert în online care activează în domeniu încă de când Moldova era republică sovietică.

Rușii au 30 de zile să renunțe la tot arsenalul militar în caz contrar riscă o sancțiune și mai drastică. O petiție prin care fiecare rus este obligat să-și dea un ciocan în testicole a fost deja scrisă și a adunat 200 de semnături, riscurile ca aceasta să fie obligatorie în curând fiind extrem de mari.

Scris de Ef
1 martie 2018 20:03
Citește mai mult despre: petitie online rusia

Alte articole

Vezi mai mult