Deși credea că victoria de la referendum i-a asigurat o bătrânețe liniștită în funcția de dictator al Rusiei, Vladimir Putin a descoperit că nu e așa de ușor pe cum credea. Un ziarist ingenios de la publicația Strolskja a scris un articol foarte critic la adresa președintelui, din confortul unei clăridiri fără geamuri.

putin_ramolit.jpg

Colegii ziaristului spun că acesta, după ce a publicat textul, a început să aibă mâncărimi și o stare de nervi ciudată de-i venea să sară pe geam. Din fericire, clădirea în care aveau redacția nu are geamuri deloc și, mai mult, este și la 50 de metri adâncime în pământ într-o locație secretă, ca nu cumva să-i vină vreunui ziarist ideea să se împuște de la distanță cu vreo pușcă cu lunetă.

Dictatorul a anunțat, firește, că nu este deloc deranjat de afirmațiile din articol și că cei trei oameni pe care i-a împușcat de nervi imediat ce l-a citit nu au fost omorâți din cauza asta ci pentru că l-au supărat cu altă treabă, o problemă personală pe care nu vrea să o discute.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 07.07.2020 11:13 Politic

National Cinematografic